lauantai 26. heinäkuuta 2014

Riisisuklaa


Mies lähti Meripäiville hummaamaan ja me jäätiin lasten kanssa kotio. Tilanne tosiaankin VAATII jotain erityistoimenpiteitä, jotta tääkin päivä klaarataan kunnialla loppuun. Aattelin ettei jaksa lähtä mihinkään tän lauman kaa ja koska kaupatkin on jo kiinni kun on lauantai niin itsetehty riisisuklaa kuulosti täydelliselle vaihtoehdolle, mulla kun melkein aina leivontasuklaata kaapissa. Ne on helppo ja nopea tehdä, sekä ihan superhyviä. Ei yhtään niin kaameita kuin ne lapsuuden kookosrasva-kaakaojauhe ällötykset. 
Näihin tarvitaan
Riisimuroja
200g suklaata (maito)
50g voita
50g Mariannemurskaa

Suklaa ja voi sulatetaan mikrossa ja mariannemurska sekä riisimurot sekoitetaan sekaan. 
Halutessa voi joko annostella valmiiksi muffinivuokiin tai levittää levyksi leivinpaperille ja leikata sopiviksi paloiksi sitten kun suklaa on kovettunut. 

No niin, dippadappa, heivasin suklaan ja voin mikroon sulamaan, sekoittelin aina välillä. Sitten kun kaivoin riisimurot, jotka olin vasta ostanut, esiin, paljastui karmea totuus. JOKU oli syönyt melkein kaikki murot. Tää on niin taas meitä. Sainkohan ees desiä muroja siihin sekaan. Näiden ei todellakaan kuulu näyttää tältä!!! Ihan kuin oisin junnun vaipan sisällön tohon länttässy.. 😣 

Ehkä suuntaamme Makuunin irtsari hyllylle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti